Post by laefoseemicbe on Feb 20, 2022 1:26:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinis auksinis įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Pradžioje viskas gerai, bet po kelių lygių beveik neįmanoma išlaikyti lygių be padidinimų. Be to, restoranų atnaujinimas yra per brangus, kad net būtų baigtas. Jis turi potencialo, tačiau kai kuriuos žaidimo aspektus reikia persvarstyti.
Puikus žaidimas, kol po valandos negalite niekur patekti ko nors neįsigiję.
Pakankamai sunku, kad būtų smagu, bet ne taip sunku, kad negalėtum to padaryti!
Kol kas viskas gerai... kad nebūtų tiek daug skelbimų.
Tikrai įdomus ir įtraukiantis restorano žaidimas
Man tai nepatinka, skelbimai sugadina viską, o jūs tiesiog turite išleisti savo monetas tik atnaujinimams, kuriuos tas kvailas žaidimas priverčia nusipirkti. Ne, man nepatinka šis žaidimas, tai tik laiko švaistymas, skelbimai yra tokie erzinantys, todėl neįdiegti, aš verčiau tiesiog sėdėsiu ir žiūrėsiu, tada žaisiu šį žaidimą, jei ketinate įdiegti šį žaidimą, aš tikrai nedaryčiau
Linksma ir paprasta naudoti.
My Restaurant Cooking Home Аркадни jvzp
žaisti smagu, bet kai prijungiu jį prie savo Facebook paskyros, visada sakoma, kad žaidimas yra.nepalaikomas. pataisykite tai.. noriu išsaugoti savo žaidimą
Na, aš dažniausiai uždarau duomenis arba „Wi-Fi“, kad skelbimai nepasirodytų. Gražus žaidimas kol kas. Ateityje idk dar
Traffic Racer Corse mfwn
Tai smagu, bet per daug reklamos... bet viskas gerai
Neimanoma zaisti isvien reklamos baigi leveli ir reklama vien del ju tenka trinti zaidima
Aš įstrigęs per mėsainių žaidimą liko vienas kaip ir kiekvienas atliktas lygis, jie padaro tai neįmanoma, nebent turite tiek daug visko, ką padariau viską, ką sutaupiau, padidino vietą .. Rediculios dabar
Puikus žaidimas, puiki grafika, per daug skelbimų yra minusas, todėl negalėjau skirti 5 žvaigždučių.
Daug ilgų skelbimų!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skelbimai kas 30 sekundžių
Linksmas žaidimas, kuriuo galėčiau tikrai patikti, bet LABAI per daug skelbimų, jie pasirodo NUOLAT!!! Suprantu, kad čia ir ten yra reklama, bet oho, jie niekada nesiliauja! Ir labai anksti pasidaro labai sunku, lygių pasiekti tampa beveik neįmanoma. O deimantų uždirbimas tolesnei pažangai užtrunka amžinai. Tai tikrai sukurtas kaip mokamas žaidimas, kad būtų galima tęsti. Ne, ačiū. Pašalinta!
Mėgaujuosi šiuo žaidimu ir džiaugiuosi, kad kai negali įveikti lygio, jis leidžia žiūrėti reklamą, kad pritrauktum papildomų klientų ar daugiau laiko, o ne tiesiog prarasti gyvybę ir laukti, kol papildymas, bet matyt, reklamų, kurias galite žiūrėti, skaičius yra ribotas, nes man tokia galimybė po tam tikro laiko nesuteikiama. Jei pardavinėdami skelbimus išlaikysite žaidimą nemokamai, kodėl turėtumėte apriboti skelbimų, kuriuos vartotojai gali žiūrėti, skaičių?
Per daug reklamos! Nepakenčiama...
Man patinka žaidimas, bet turiu jį ištrinti. Per daug skelbimų.
Nuo pat pradžių man patiko, bet, kaip ir kiti žaidimai, kartu su kombinacijomis tapo labai sunku .4 klientams. konkuruoti neįmanoma, bandžiau 3 dienas ir nepavyko. Taigi aš ištrinu šį žaidimą. Palengvinkite, tai žaidimas, kuriame noriu mėgautis, o ne bausmė.
Man labai patinka šis žaidimas. Dabar esu šiek tiek nusiminęs, nes esu taip toli žaidime ir amžinai laukiau, kol atsidarys naujas restoranas antrajame pasaulyje, ir jau viską praleidau, kodėl negaliu atidaryti naujo restorano, jau praėjo savaitės ir vis dar sako, kad nauji restoranai ateina... Kodėl?
Šis žaidimas gali būti įdomus, išskyrus tai, kad kiekvienas atnaujinimas reikalauja brangakmenių, kuriuos turite nusipirkti. Be to, kai kurių lygių atgalinis laikrodis yra pats blogiausias, norint pridėti daugiau laiko, turite naudoti brangakmenius arba žiūrėti tik 2 trumpus vaizdo įrašus. Kuriais pasitikite manimi, dažniausiai naudosite brangakmenius. Buvau pakankamai kvailas, kad pirkčiau brangakmenius. Aš jau nekenčiu šio žaidimo. Žaidžiu tik 2 valandas. JEI NENORITE, kad KRAUJOSPŪDIS PAdidėtų, NEŽAISKITE ŠIO ŽAIDIMO. TAI JUMS nusivils.
Tai galėjo būti puikus žaidimas, bet praradau tiek daug brangakmenių, dėl kurių supykau.Esu žaidimo viduryje ir dar nesužinojęs, kad laikmatis baigėsi, kad žaidimas baigtųsi, vis dar bandžiau patiekti maistą, todėl to nesuvokdamas paspaudžiau tęsimo mygtuką, kuris kainavo 300 brangakmenių. Man taip atsitiko daugiau nei 5 kartus ir tai mane taip supykdė. Apgailestauju, kad pašalinau šį žaidimą, maniau, kad tai buvo smagu.
Geras žaidimas, bet kai kurie lygiai neįmanomi be tam tikrų pagalbinių priemonių, už kurias reikia mokėti
Daugeliu atvejų tai yra sąžiningas žaidimas. Man patinka žaisti beveik kiekvieną dar
Man patiko, kaip jūs taip pat turite sukurti restorano dizainą, bet nesuprantu, kodėl aš visada turiu atsisiųsti žemesnius lygius.
Per daug skelbimų!!!!
Smagu pradėti. 4 restorane ir negali progresuoti. Nelinksma, tiesiog varginanti.
Pradžioje man buvo labai smagu su šiuo žaidimu, bet aš įstrigau vienoje vietoje 4 dienas, kad ir ką daryčiau, negalėjau progresuoti. Aš net nusipirkau pakuotę, kad padėtų, bet ji nepadėjo. Aš parašiau kūrėjams el. laišką, bet jie mane tiesiog pribloškė. Aš pašalinsiu. Buvo smagu kol truko....
Negaliu atsisiųsti kito lygio, nors turiu pakankamai interneto..... Aš ir toliau žaidžiu, bet nepagerėjo
Buvo smagu, kol pasiekiau 120+ lygį. Tuo metu daugelis lygių buvo suplanuoti taip, kad jis buvo nepralenkiamas, ir jūs buvote garantuoti, kad turėsite žiūrėti 30 sekundžių ir 10 papildomų sekundžių. Žaisti nebebuvo smagu, todėl jį pašalinau.
My Restaurant Cooking Home آرکیڈ ydpv
tai taip erzina, nes turi daug SKELBIMŲ!!! TAI erzina! KIEKVIENAS LYGIS, KURĮ ŽAISU, YRA SKELBIMAI!!!
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu jums pasakyti, kad čia per daug skelbimų. Padarykite ką nors dėl to, kad aš vis tiek žaisiu šį žaidimą.
Vis dėlto PUIKUS žaidimas.❤
Žaidimas man patiko iki šiol. Įstrigo 73 lygyje. Naudojome visus padidinimus ir pan. Tikrai nenaudosiu tikrų pinigų. Nešvaistykite savo laiko ar pinigų. Vienintelė priežastis, kodėl skyriau 1 žvaigždutę, yra gera grafika.
Šis žaidimas yra labai įdomus, aš tiesiog norėčiau, kad jie ištaisytų užtemimo trikdžius skelbimų metu
Vertinčiau 5 žvaigždutėmis. Vienintelis dalykas, kurio aš nesu gerbėjas, yra tai, kad kai kurių lygių NEMOKAMA įveikti, ir jūs turite žiūrėti vaizdo įrašą (arba daugiau nei vieną), kad pereitumėte į kitą lygį. Kiekvieną lygį turi būti įmanoma įveikti.
Įdomus žaidimas, bet per daug reklamos
My Restaurant Cooking Home Arked jdet
Nenaudinga programėlė. Prieš atnaujinimą mėgaujuosi juo, bet žinau, kad sunku prisijungti ir jis yra prisijungęs, jei neturiu duomenų, tai reiškia, kad negaliu jo žaisti. Pabandykite tai pataisyti.
Mylėk šį žaidimą. Tai suteikia man reikiamo iššūkio, be to, man patinka, kad jie suteikia daugybę galimybių laimėti deimantų. Taigi jūs neturite jaudintis dėl to, kad išleisite tikrus pinigus taip greitai, kaip tai darote kituose žaidimuose, o tai man yra pagrindinis veiksnys. Šis žaidimas tikrai yra mėgstamiausias! (Atnaujinimas) Netrukus kalbėjau, kad pasiekiau tam tikrą lygį, o tada jie pareikalauta sumokėti už deimantus, kuriuos jau uždirbau. 🤷♂️🤷♀️ Na, tai buvo smagu iki tol.
Gražus žaidimas man patinka, mėgstu gaminti patiekalus, bet viena problema kyla, kai noriu atrakinti parduotuvę ar ką nors jame rodoma daug skelbimų, dėl šių problemų skiriu keturias žvaigždutes, prašau, pašalinkite šias problemas
Liuksusinis žaidimas. Labai patinka.
Žaidimas nuoširdžiai neblogas, bet kas atsakingas už vertimą į anglų kalbą, tą reikia atleisti, tai baisu.