Post by laefoseemicbe on Feb 20, 2022 1:23:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Liigub aeglaselt. Oodake tundi, korrake veidi. Mängimise ajal pole piisavalt teha
Turret Fusion Idle Clicker Опуштене whgx
Turret Fusion Idle Clicker Ajanviete gee
Turret Fusion Idle Clicker Gündəlik vkrf
Rohkem jõudeoleku mängu, mida te ei saa kunagi võita ega edasi jõuda
Mulle avaldab muljet asjaolu, et arendaja vastas minu tagasisidele ja lubas mängu järgmist versiooni täiustada. Nii et ootan huviga paljusid muudatusi, mida arendajad plaanivad järgmise versiooni juurde teha🤗.
Reklaamipettused
Mäng on lihtne ja sõltuvust tekitav, kuid mulle meeldiks, kui iga paar universaalset lähtestamist muudaks tornikesi või maastikku, mitte ainult kuldseid, mis lihtsalt helendavad asetatud plokil.
GunboundM Стратегии wtey
See on meh. See aitab teil aega veeta ja näha, mis suunas arendajad tornide kombineerimisel liiguvad, on päris lõbus.
Mitte just mäng. Ma mõtlen, et see on vähem mäng kui isegi kõige mõttetum tühikäiguklõpsu. Tõesti, sellel pole üldse tornikaitse aspekte. Kõik see on katse meelitada inimesi millegi mõttetu peale, et saada reklaamitulu. Ma võin seda mingil määral austada, kuid vähemalt muuta see mingil moel meelelahutuslikuks...
Mulle meeldib see mäng nii väga, nagu ka teie teine lossimäng, kuid sellel on lihtsalt oma maitse
Maksa võitmiseks tõesti
Sama asi üle n üle
Iga versiooniuuenduse puhul on biomassi valik läheneda kuldmündiga maksmise võimalusele. Olen nii palju kordi valesti klõpsanud mündi maksmisel, et ma ei saa endale lubada oma töökojas uuendusi, välja arvatud juhul, kui kulutan müntide peale päris raha, et need pärast tundidepikkust kogumist raisata. Mehena on mu sõrmed lihtsalt liiga suured ja see teeb klõpsamise väga lihtsaks. Ma tõesti naudin seda mängu ja tahan mängida ka edaspidi, kuid paigal püsimine tekitab desinstallimise soovi.
Võttes hinde 5-lt 2-le, kuna see hakkas tõrkuma pärast seda, kui olin paar korda singulaarsuse loonud, muutuvad linna maandumiskohad tardunud, kuni ma ei saa enam mängida
Väga väike sügavus
Päris lõbus. Nagu liitmängud. Lihtsalt muutuge suuremaks.
hea mäng väga sõltuvust tekitav
Mängu edenemiseks peate vaatama reklaame
Ei tasu ära, lihtsalt korduv mehaanika ei aita kuidagi võita, tundub, et lugu ei vii kuhugi v valmistab pettumust
Esimese ala kaks paigutust ei tööta, mis piirab tornide arvu, mida saan hankida, kui ma pole sellel ekraanil
See pole nii hea
😬
Ww
Parim mäng võrguühenduseta ja mulle meeldib, et kui olete võrguühenduseta, teenite sissetulekut !!
Väga korduv
huvitav mäng jõudeoleku kraanist ja tornikaitsest......väga hõivatud
See on ülevaade müntide kohta
Turret Fusion Idle Clicker ง่ายๆ pec
Liiga lihtne
mitte naljaks vaid lahe
See on minu jaoks parim mäng, mida olen mänginud üle 2 aasta
Ära kuluta oma raha mängus. Sõltuvust tekitav, kuid oli äärmiselt pettunud, et see läheb ikka ja jälle ja alustades nullist iga kord, kui loote mustas augus singulaarsuse. See mäng on hiiglaslik loop ja tarkusesõna inimestele... ärge kulutage oma raha, sest mängul pole lõppu ja võiduvõimalust ei ole, lihtsalt alustades iga kord nullist, nii et kui te kulutage raha, mis on raisatud, kui olete ruumi taseme lõpetanud.
ma ei saa aru. Jõudsin punkti, kus see oli täis ja siis...mis on eesmärk? See ei lase mul juusturiivi kahuritega kokku sulatada, kas see peaks seda tegema?
väga kena